ak.VETO
Istnieje nikła szansa że sojusz PHX dołączy do wojnie po naszej ponieważ założycielem tego sojuszu jest mój stary znajomy Rookie ale tak naprawdę to mało prawdopodobne niestety bo reszta członków nie chce się zdecydować ale jedno jest pewne że Rookie chce pomóc nam w wojnie i powiedział że chętnie weźmie z naszymi członkami ACSa więc nie krępujcie sie i piszcie do niego jak macie jakiś wymagający cel
może uda mi sie przekonać PHX żeby dołączyli do wojny ale na razie nic z tego
Rookie działa w 1, 3 i 6 gali a jego flota to 1500 kr , 500 ow, 1gś i cały czas rośnie
może to niezbyt wiele ale na pewno pomocne:)
Może zdziwicie się czemu jestem za...
...Ale ten sojusz ,przekonał mnie głównie czcionką IRON MAIDEN w swym logo
A tak poza tym są mocni, to widać. Średnią mają bardzo wysoką a i w statach są wysoko.
Byle by ich flota to nie same DT...
ak.VETO
No to zobaczę co da się zrobić, założyciel jest za wojną musi tylko reszte sojuszu przekonać
a jeszcze jedno, jak PHX mają zapisanych w paktach C_UNIT czy jest to nadal ważne po zmianie sojuszu na EVO??
Ostatnio edytowany przez Darth Tomson (2007-12-17 18:34:31)
ak.VETO
Skoro górnicy to czemu ich założyciel tak rwie się do walki?
co do nich żeby ACS się liczył on jego sojusz musi być w wojnie bo inaczej to RW jest niezaliczany więc muszą się zdecydować
ak.VETO
No to kicha, chyba nic z tego nie będzie no cóż chciałem pomóc
każdy chce pomóc ale trzeba to przemyśleć że jak dołączą do wojny to HELL ma więcej celów i leżymy
ak.VETO
No też prawda ale oni mają naprawdę dobrych graczy, którzy tak łatwo pojechać się nie dadzą
no to nie wiem zdecydujcie
i czy oni chcą przyłączyć?
ak.VETO
Już mówiłem nic z tego na razie, jak jednak się zdecydują to napiszę